Luotettavaa sähkösuunnittelua ja sähköurakointia Oulusta

Ota yhteyttä
icon

Sähköpalvelu Moilanen Oy on apunasi kaikenlaisissa sähkösuunnittelu- ja sähköasennustöissä. Yrityksemme toimialueena on Oulu ja sen lähikunnat.


Päätoimialaamme ovat erilaiset sähkötyöt huoneistoihin ja omakotitaloihin saneerauksien yhteydessä. Lisäksi teemme uusien omakotitalojen sähkösuunnittelun ja sähköurakoinnin työt. 


Kun kaipaat luotettavaa ja ammattitaitoista sähkömiestä, ota yhteyttä meihin. Hoidamme myös taloprojektisi aina suunnittelusta toteutukseen asti.

Ammattitaitoisia sähkötöitä

Olemme toimineet asiakkaittemme apuna sähkötöissä jo vuodesta 1991, ammattitaitoisesti ja kokemuksen kartuttamana. Asiakaskuntamme koostuu niin yksityisasiakkaista, yrityksistä kuin taloyhtiöistäkin. Teemme kaikki suunnittelu- ja asennustyöt sähköön liittyen niin kotiisi kuin konttoriisikin.

Teemme tarvittaessa myös omakotitalojen sähkötöitä. Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi koko talon sähkösaneeraus ja sähkökeskuksien vaihdot. Näistä on mahdollista saada kotitalousvähennys, joka on käytettävissä korjaus- ja remonttikohteissa tehtävästä työstä. Hyöty on maksimissaan 2 250 euroa vuodessa henkilöä kohden. Lue lisää Verohallinnon sivuilta.

Omakotitalojen sähkötyöt – huolellinen suunnittelu

Meiltä saat myös sähkösuunnitelmat omakotitaloosi. Teemme sinulle juuri tarpeisiisi sopivan sähkösuunnitelman, jotta säästyt myöhemmiltä ikäviltä yllätyksiltä. Jokainen erilaisten projektien kanssa työskennellyt tietää, ettei huolellista ennakkosuunnittelua korvaa mikään. Sama pätee myös sähkösuunnittelussa!


Suunnittelu voidaan aloittaa, kun talon arkkitehtipiirustukset tai lupakuvat ovat valmiina. Suunnitteluvaiheessa talo käydään läpi huone huoneelta valiten haluttu sähkövarustelutaso. Suunnitteluvaiheessa valitaan myös käytettävät valaisimet. Pitkäaikainen kokemuksemme urakoitsijana auttaa ottamaan huomioon myös talon sähkötöille varatun budjetin, jolloin lopputuloksesta tulee halutun kaltainen.

Huolellinen lopputulos vastuullisella urakoinnilla

Isompi projekti tiedossa ja sähköurakoitsija hakusessa? Miksi et luottaisi paikalliseen osaamiseen Oulun alueella?

Toteutamme sähkötyöt niin kotitalouksille kuin yrityksillekin. Suunnitteluvaiheen jälkeen annamme oman urakkatarjouksemme kohteen sähkötöistä sähkösuunnitelman pohjalta. Palveluihimme kuuluvat sähköurakat kiinteällä, yhdessä sovitulla urakkahinnalla. Voimme myös antaa alustavan hinta-arvion pohjakuvan perusteella, mutta lopullinen hinta määräytyy aina sähkövarustelun mukaan.

Varmista, että sähkösuunnittelun tekee sähkötöiden ammattilainen. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä, me autamme sinua mielellämme.