Sähkökorjaukset ja -saneeraukset Oulussa ja lähikunnissa

Tilaa asiantunteva sähkömies
icon

Sähköpalvelu Moilanen Oy palvelee sinua kaikissa sähköön liittyvissä korjaus- ja saneeraustöissä. Yrityksemme toimii Oulun alueella ja lähikunnissa. Mikäli tarvitset luotettavaa ja ammattitaitoista sähkömiestä esimerkiksi taloprojektisi sähkötöiden toteutukseen, ota yhteyttä meihin.


Päätoimialaamme ovat etenkin huoneistojen ja omakotitalojen sähkökorjaukset saneerauksien yhteydessä. Lisäksi tarjoamme uusien omakotitalojen sähkösuunnittelua ja sähköurakointia. Olitpa siis vailla sähkötöiden toteutusta tai sähkösuunnitelmaa, me takaamme onnistuneen ja ammattitaitoisen lopputuloksen.

Luotettavuus ja ammattitaito avainarvoinamme

Ainutlaatuisiin ominaisuuksiimme kuuluvat luotettavuus ja se, että toimitamme tilatut työt aina ajallaan. Yrityksellämme on Tukesin myöntämä sähköpätevyys S2. Sähköluokitus takaa, että kaikki meiltä tilatut sähkötyöt hoidetaan aina huolellisesti ja turvallisesti. 


Olemme toimineet asiakkaidemme apuna sähkötöissä jo vuodesta 1991, ammattitaitoisesti ja kokemuksen kartuttamana. Asiakaskuntamme koostuu niin yksityisasiakkaista, yrityksistä kuin taloyhtiöistäkin. Teemme kaikki sähköön liittyvät suunnittelu- ja asennustyöt niin kotiisi kuin konttoriisikin.

Pienet korjaukset ja sähkötyöt

Meiltä onnistuvat pienet sähkötyöt, kuten kiukaiden ja liesien asennukset ja vaihdot. Lisäksi esimerkiksi rikkoutuneet pistorasiat, kytkimet ja valaisimet voivat tuottaa päänvaivaa. Vaihdamme ja korjaamme ne käden käänteessä. Lisäksi hoidamme keittiö- ja kylpyhuoneremonttien yhteydessä tarvittavat sähkötyöt.


Jossakin vaiheessa myös kodin sekä työpaikan valaistus on hyvä päivittää. Kun vaihdat perinteiset hehkulamput led-valaistukseen, valaistus paranee. Lisäksi sähkönkulutus pienentyy automaattisesti.

Vaihdetaan valaisimet

Omakotitalojen sähkötyöt – tilaa sähköremontti edullisesti meiltä!

Teemme tarvittaessa myös omakotitalojen sähkötöitä. Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi koko talon sähkösaneeraus ja sähkökeskuksien vaihdot. Näistä on mahdollista saada kotitalousvähennys, joka on käytettävissä korjaus- ja remonttikohteissa tehtävästä työstä. Hyöty on maksimissaan 2 250 euroa vuodessa henkilöä kohden. Voit lukea lisätietoja kotitalousvähennyksestä Verohallinnon sivuilta.


Ammattilaisen toteuttama sähköremontti tarkoittaa huolellista ja turvallista toteutusta. Tutustu palveluihin, joita tarjoamme Oulun alueella, ja ota yhteyttä, autamme sinua mielellämme.